Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)


KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Voit kysyä kotia etsivistä kissoista sähköpostilla: adoptiot.ssey@ssey.fi ja/tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.
(HUOM! Facebook-tunnuksia ei tarvita. 🙂

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

Voit kysyä kotia etsivistä koirista sähköpostilla: sini.ketonummi1@ssey.fi ja/tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.
(HUOM! Facebook-tunnuksia ei tarvita. 🙂

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET

Tällä hetkellä ei ole kotia etsiviä muita eläimiä 🙂

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei ole yksityisesti kotia etsiviä 🙂

Salon seudun eläinsuojeluyhdistys: Ota käyttöön yksi!

Joka vuosi on arvioitu, että yli miljoona koiraa ja kissaa lopetetaan keskuksissa ylikansoituksen vuoksi ympäri maailmaa. Pelasta yksi näistä pörröisistä vauvoista tapamasta ottamalla yksi nyt! Salon alueellinen eläinten hyvinvointi on voittoa tavoittelematon järjestö, joka auttaa väärinkäyttäjiä, hylättyjä ja laiminlyötyjä eläimiä. Autamme näitä eläimiä löytämään uuden perheen ja ikuisesti koteja.

Jos haluat lisätä uuden jäsenen kotitalouteesi, tutustu ehdottomasti joihinkin pörröisiin vauvoihin, joita meillä on Salon alueen eläinsuojeluyhdistyksessä!

Lemmikkimme, jotka voit adoptoida,

FELIX etsii kotia!

Felix on vilkas ja leikkisä kissa, joka nauttii seurustelusta ihmisten ja muiden lemmikkien kanssa. Felix on utelias ja haluaa olla mukana kaikessa. Felix etsii kotia, jossa olisi tilaa leikkiä muiden lemmikkien kanssa!

Tämä pieni koira voi joskus olla nirso ruokaa kohtaan, mutta hän voi helposti tottua mihin tahansa ruokaan, jonka asetat kulhoon. Felix on kastroitu, haketettu, rokotettu, madotettu ja testattu mykoplasman puhtaana. Hän on lähtevä kissa, joka tekee kodistasi varmasti elävämmän!

YLLÄRI etsii kotia!

Suloinen uroskissa Ylläri saapui yhdistykseen syksyllä 2017. Hän on luonteeltaan hyvin sopeutuva, mutta on hieman ujo tapaamassa uusia ihmisiä ja muita lemmikkejä. Tämä kissa on kuitenkin täydellinen perheille, kun hän tottuu ympäröiviin ihmisiin. Hän nauttii temppuista, kuten kättelemisestä.

Häntä tutkitaan lääketieteellisesti, hänestä poistetaan madot, rokotetaan, haketetaan, steriloidaan ja testataan negatiivisesti FIV: n, FeLV: n ja mykoplasman suhteen. Eläinlääkäri arvioi Yllärin iäksi noin 9-10 vuotta, mutta myös aikuisen kissan tarkka ikä on lääkärin määrittelemä.

VÄISKI etsii kotia

Väiski on ihana koira, joka on hyvin aktiivinen ja lähtevä luonteeltaan. Väiski oli kotikoti sijaiskodissa ja on oppinut nauttimaan inhimillisestä huomiosta. Väiski on utelias ja leikkisä pentu, jolla on hieman ’poikamainen’ luonne. Hän tulee toimeen myös ihmisten ja muiden lemmikkien kanssa.

Kuinka adoptoida

yksi eläimistämme nyt ja tulla lemmikkieläinten omistajaksi, kun vierailet Salon alueen eläinsuojeluyhdistyksessä! Suunnittelemme edelleen löytää lisää lemmikkejä kaduilta paremman hoidon takaamiseksi. Jokainen eläin ansaitsee asianmukaista hoitoa ja mahdollisuuden tulla terveeksi myös ilman omistajia.

Jos haluat tiedustella, voit soittaa meille numeroon 044-2643236-422 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen fsekfpoeaepk@hotmail.com. Voit myös siirtyä verkkosivustomme Yhteystietosivulle ja löytää muita tapoja tavoittaa meitä!