Salon alueen eläinsuojeluyhdistys: Paras eläinten hyvinvointijärjestö

Etsitkö tapoja luoda todella ero karvaisten ystäviesi elämässä ympäri maailmaa? Mikset ajattele tukea eläimiä suojeleville eläinsuojelujärjestöille! Voit auttaa kodittomia, uhanalaisia ​​ja vaarassa olevia eläimiä samalla kun annat heidät ammattilaisen käsiin. 

Jos sinulla on vaikeuksia valita paras hyväntekeväisyysjärjestö tueksi, voit harkita tätä luetteloa eläinten hyvinvointijärjestöistä. Tutustu näihin tuotantoeläimiä, kotieläimiä, vesieliöitä ja muuta hyödyttäviin organisaatioihin täällä Salon alueen eläinsuojeluyhdistyksessä.

Eläinjärjestöt, joihin sinun tulisi ottaa yhteyttä! 

On aika ryhtyä toimiin oikeaan suuntaan. Työskentele seuraavien organisaatioiden kanssa ja tue heidän pyrkimyksiään saada aikaan muutoksia kaikille eläimille: 

  • Paikallinen turvakoti

Sinun ei tarvitse työskennellä suuren organisaation kanssa saadaksesi aikaan suurta muutosta. Sinunon eläimiä, ulottuvillasi jotka tarvitsevat apuasi. Aloita pienestä ja tueta paikallista turvakotiasi lahjoittamalla ruokia, auttamalla vapaa-aikaa ja etsimällä koti eläkeläisille. 

  • Best Friends Animal Society (BFAS) 

Tämä järjestö perustettiin 30 vuotta sitten. Sitä pidetään suurimpana kotieläinten, kuten kissojen, koirien ja jopa hevosten, tappamattomana suojana. BFAS pyrkii paitsi antamaan väliaikaisen kodin eläimille myös opettamaan asukkaita hoitamaan lemmikkinsä. 

  • Humanistinen seura

Humane Society tunnetaan useista ohjelmista, jotka tukevat seuralaisia. Viime aikoina he ovat käynnistäneet aloitteita, jotka torjuvat villieläinten metsästystä, eläinkokeita ja eläintuotantoa. Jotkut teostensa joihin liittyvät sammuttamista pentu myllyt ja vahvistaminen laki eläinten hyvinvoinnista. 

  • Farm Sanctuary

Farm Sanctuary on järjestö, joka tarjoaa suojaa ja hoitoa tehdasviljelystä pelastetuille eläimille. Ne ovat ensimmäinen yksinomaan tuotantoeläimille omistettu organisaatio. Farm Sanctuary toimii vahvistamisessa lakia ja politiikkaa kotieläinten oikeuksia. 

  • David Sheldrick Wildlife Trust

David Sheldrick Wildlife Trust on organisaatio, joka toimii yhtenä maailman suurimmista pyhäkköistä orpojen norsujen, kirahvien ja sarvikuonojen. Tämä organisaatio edistää villieläinten suojelua, suojelua ja säilyttämistä ohjelmilla, jotka edistävät salametsästystä. 

Lisäksi ne tarjoavat tavan ”adoptoida” villieläin. Tämän ohjelman avulla voit antaa lupauksen ja valita yhden tietyn eläimen lahjoituksesi vastaanottamiseksi. Voit antaa valitsemallesi eläimelle nimen, ja organisaatio antaa sinulle päivityksen siitä, mitä lapsellesi tapahtuu. 

  • Oceana

Oceana on organisaatio, jonka tavoitteena on suojella vesiympäristöä käyttämällä tutkimusta ja tieteeseen perustuvia tosiasioita, joihin he kouluttavat yleisöä. He edistävät myös lakeja ja politiikkoja, jotka on suunniteltu suojelemaan meren elämää ja vähentämään veden pilaantumista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *