Julkkikset, jotka adoptoivat eläimet

Julkkikset, jotka adoptoivat eläimet!

Julkkikset ovat yksilöitä, joita yleisö voi etsiä. Heidän tekonsa, riippumatta siitä kuinka pieni tahansa, voi vaikuttaa faniensa päätökseen. Yksi suurimmista tekemisistä, joita julkkis voi tehdä, on adoptoida lemmikkieläimet sen sijaan, että ostaisivat ne kasvattajilta. Ne muuttavat paitsi niitä ihmisiä, jotka etsivät heitä, myös turvakodeissa olevien eläinten kohtaloita. Katso alla olevia kuuluisuuksia, joista tuli hylättyjen tai huonosti hoidettujen turkisten vauvojen sankareita: 

Liev Schreiber 

Lol Schreiberillä, Wolverinen ja Saltin suosittulla toimintatähdellä, on pitkä historia pelastuskoirien adoptoinnista. Hänen viimeisin pelastus on Scout, joka on adoptoitu Tobien pienestä koiran pelastuspalvelusta Los Angelesista. Scout hyväksyttiin sen jälkeen, kun Lievin rakastettu Woody-niminen pelastuskoira kuoli vanhuuteen. 

Hän tapasi ensimmäiset adoptoidut vuoden 2017 esiintymisensä takana Live-ohjelmassa Kellyn ja Ryanin kanssa. Kaksi pentua pelastettiin hirmumyrsky Harveylta ja olivat näyttelyssä lisäämään yleisön tietoisuutta hylätyistä lemmikkeistä myrskyn jälkeen. 

Ariana Grande 

Suosittu poptähti on aina ollut äänekäs rakkaudestaan ​​eläimiä kohtaan. Hän osallistui useisiin hyväntekeväisyysaloitteisiin, mukaan lukien kumppanuus BarkBoxin kanssa, jossa hän tuo mukanaan adoptiivisia koiria näyttelyihinsä ja maksaa heidän adoptiomaksunsa. Kymmenen pelastuskoiransa lisäksi Arianalla on myös yksi emotionaalinen tukisika nimeltä Piggy Smalls. 

Ariana kertoi Billboard-haastattelussa, että hänestä tuli osa pelastusohjelmaa yksinkertaisesti siksi, että hän rakastaa eläimiä. Hänen mielestään koirat ansaitsevat niin paljon rakkautta kuin voisivat saada, ja ajatus kuolevasta eläimestä yksinkertaisesti siksi, että kukaan ei halua heidän rikkovan hänen sydäntään, joten hän haluaa levittää tietoisuutta niin paljon kuin pystyy. 

Chris Evans 

Jos satut ohittamaan Chris Evansin Instagram-tilin, saatat hetkeksi ajatella, että tili kuuluu hänen koiralleen, Dodgerille. Kuuluisa Marvel-supertähti ei koskaan poistu ilmaisemasta rakkauttaan pelastettuun turkistyttöön. Hän löytää aina tavan jakaa hänen ja Dodgerin tarinansa yleisön kanssa, ja kaikki rakastavat kuinka suloinen duo on keskenään. 

Evans tapasi Dodgerin Gifted-sarjassa, joka kuvattiin vuonna 2017, kun hänen täytyi kuvata kohtaus koiran punnissa. Hän sanoi, että menimme punnan ajattelemaan, jos koirat sijoitettiin sinne osana tekoa tai ovatko ne todella hyväksyttävissä. Tosiaan he tarvitsevat kipeästi kotia. Evans näki Dodgerin ja ajatteli, ettei hän kuulunut puntaan, joten hän vei koiran kotiin ja allekirjoitti heti adoptiopaperit. 

Chris Evans kannusti fanejaan käymään eläinten turvakodeissa ja tulemaan kotiin parhaan ystävänsä kanssa. Siellä on paljon eläimiä, jotka tarvitsevat apuasi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *