Salon alueen eläinten hyvinvointi: Kausihoitovinkkejä lemmikkeillesi!

Salon alueen eläinsuojelu: Kausihoitovinkkejä lemmikkeillesi!

Vuodenajan muuttuessa myös lemmikkisi tarpeet muuttuvat. Kesä ja talvi ovat kaksi vuodenaikaa, joista sinun tulisi olla huolissasi lemmikkieläinten omistajana, koska nämä kaksi edustavat äärimmäisiä sääeroja. 

Jos huomaat, lemmikkisi haluaa pysyä sisätiloissa enemmän talvella, koska lumi voi antaa heille rakkulan tassuillaan tai se on yleensä vain haitallista heidän terveydelleen. Sama koskee kesää. Kuumuuden vuoksi emme suosittele koiran kävelyä kadulla niin äärimmäisissä lämpötiloissa, koska asfaltin kuumuus saattaa polttaa heidän tassunsa.

Tutustu seuraaviin asiantuntijoidemme lemmikkisi hoitoon liittyviin vinkkeihin: 

Ihon ja turkin hoito

Lemmikkisi kehittää talvella paksumpaa turkista suojaamaan sitä kylmältä säältä. Sinun on leikattava se maton välttämiseksi. On okei olla leikkaamatta säännöllisesti, koska lemmikkisi tarvitsee ylimääräistä turkista tunteakseen lämpimän kylmänä vuodenaikana. 

Kesällä koirasi saattaa tarvita ylimääräistä huomiota hoidossa, koska he pitävät turkistaan ​​lyhyempiä kuumalla säällä kuuman tunteen estämiseksi. Muista antaa ammattilaisten hoitaa hoito. Lisäksi suosittelemme, että peset lemmikkisi kesällä, jotta he voivat tuoksua tuoreilta ja tuntea itsensä viileiltä.

Lomakeskuksen stressi, matka ja turvallisuus 

Loma merkitsee yleensä jotain hauskaa meille ihmisille, mutta lemmikkillesi se voi olla hieman stressaavaa, varsinkin kun ympärillä on niin paljon melua. Kesälomien tiedetään olevan kova ja röyhkeä. Sillä välin talvilomat ovat yleensä täynnä juhlia, jotka voivat olla vaarallisia lemmikkisi terveydelle. 

Kesällä, kun se on kovaa, suosittelemme ostamaan lemmikkieläinten nappikuulokkeet turkislapsellesi tai voit viedä ne vain alueelle, jossa on vähemmän melua. Muista, että lemmikkisi kuulo on vahvempi kuin sinun, joten he järkyttyvät helposti pienintäkään melua. Yritä olla ottamatta niitä mukanasi, jos haluat katsella ilotulitteita. Heidän reaktionsa saattavat tuntua hauskalta, mutta lemmikkisi eivät todellakaan nauti niistä. 

Talvilomaa varten me kaikki tiedämme, että kaikki ovat kiireisiä valmistautumassa juhliin, jotka tarjoillaan jouluna ja kiitospäivänä. Se on loma, joka on täynnä hauskaa, mutta sinun on silti oltava varovainen lemmikkiesi kanssa, koska he saattavat syödä jotain, mikä ei ole heille hyvä. Varo lapsia, jotka ruokkivat koiriasi suklaalla ja estävät lomakatastrofit! 

Tassunhoito 

Tassut ovat yksi lemmikkisi herkimpiä osia. He eivät tiedä, miten käsitellä sitä yksin, joten sinun on suojeltava turkisvauvan tassua äärimmäisissä sääolosuhteissa. Jos kävelet koirasi kadulla joko kesällä tai talvella, varmista, että heillä on erityisiä kenkiä, jotka eivät estä heidän liikkuvuuttaan, mutta tarjoavat silti suojaa tarvittaessa. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *