Salon alueen eläinsuojeluyhdistys: Miksi ihmiset hyväksikäyttävät eläimiä

Eläimet ovat yksi syy miksi tämä maailma on kaunis. Se muistuttaa ihmisiä luonnon upeudesta ja siitä, miten se voi olla täysin erilainen maailma verrattuna siihen, mihin kaikki ovat tottuneet. 

Kaikki eläimet ovat kauniita ja ansaitsevat olla osa elämän ympyrää, aivan kuten heidän oli tarkoitus. Valitettavasti kaikki eivät jaa ajatusta eläinten hyvinvoinnista ja suojelusta. Nykyään ihmiset hyväksikäyttävät eläimiä erilaisista syistä. 

Siksi me Salon alueen eläinsuojeluyhdistyksessä haluamme lopettaa eläinten väärinkäytön. Ainoa tapa suojella näitä eläimiä on, jos jokainen on täysin koulutettu heidän hoidostaan. 

Oikeus on annettava teolle syyllisiksi todetuille. Jos haluat lisätietoja, katso joitain syitä, miksi ihmiset väärinkäyttävät eläimiä: 

 1. Eläintä myydään osina.
  Eri paikoissa ympäri maailmaa ihmiset metsästävät eläimiä ruumiinosilleen, joita myydään tuhansilla dollareilla. Tähän voi sisältyä asioita, kuten norsun hampaat, krokotiilin iho tai hain evät. Ilman ruumiinosia nämä eläimet jätetään kuolleiksi ja niiden määrä vähenee vuosittain. 
 2. Omistaja aikoo uhata tai kurinpitoa.
  Jotkut omistajat haluavat todeta olevansa pomo, ja he tekevät tämän vahingoittamalla eläimiä. Ihmiset, joilla on kotona lemmikkejä, voivat vahingoittaa tai rangaista heitä väärästä käyttäytymisestä. On kuitenkin oikea tapa kurittaa lemmikkiä, ja se voidaan tehdä koulutuksen avulla. 
 3. Omistaja on sadisti.
  On vain joitain ihmisiä, jotka nauttivat muiden elävien olentojenkivusta. Nämä sadistit eivät voi tehdä sanoinkuvaamattomia tekoja ihmisille, koska rangaistukset ovat vakavia. Sen sijaan he päästävät vihansa lemmikkeihin ja muihin eläimiin. Tämä teko on kohdeltava myös ankarilla rangaistuksilla. 
 4. Omistajalla on mielenterveysongelmia.
  Jotkut ihmiset eivät ehkä ole oikeassa mielentilassa, että he voivat tehdä sanoinkuvaamattomia asioita eläimille ja jopa ihmisille. On jopa joitain raportteja ihmisistä, jotka väärinkäyttävät eläimiä, koska heitä väärin lapsina. Ne, joilla on mielenterveysongelmia, tulisi pitää hyvällä etäisyydellä eläimistä, jotta vältetään loukkaamasta niitä edelleen. 

Tietoja Salon seudun eläinsuojeluyhdistyksestä

Tavoitteenamme täällä Salon seudun eläinsuojeluyhdistyksessä on pelastaa tarvitsevat eläimet ja hoitaa ne terveydelle ennen kuin päästät ne takaisin luontoon. Haluamme myös levittää sanaa eläinten hyvinvoinnista ja suojelusta maailmalle, koska ihmiset ovat nykyään alkaneet unohtaa niitä. 

Voit tehdä oman osasi eläinten pelastamisessa, jos ilmoittaudut organisaation jäseneksi. Vapaaehtoiset voivat tehdä mitä tahansa, esimerkiksi auttaa henkilökuntaamme, kasvattaa joitain eläimiä tai yksinkertaisesti tehdä lahjoituksen. Kaikenlainen apu voi mennä pitkälle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *