Salon alueen eläinsuojeluyhdistys: Mitä tehdä, kun lemmikkisi

Salon seudun eläinsuojeluyhdistys: Mitä tehdä, kun lemmikkisi puuttuu

Lemmikkisi puuttuminen on traumaattista, pelottavaa ja hermostavaa kokemusta, jota et koskaan halua edes kuvitella. Valitettavasti siitä voi helposti tulla totta monille lemmikkieläinten omistajille. 

Lukemattomat lemmikit katoavat vuosittain. Jos haluat olla varautunut tilanteen syntymiseen, tutustu tähän artikkeliin täällä Salon seudun eläinsuojeluyhdistyksessä! Noudata alla olevia ohjeita furbabyn löytämiseksi nopeammin, kun se on kadonnut: Noudatettavat

vaiheet

Suunnittele suunnitelma

Ennen kuin lähdet etsimään kadonneita lemmikkejä, järjestä hetki ja järjestä se, joka on helposti käytettävissä, aloittamaan heti vauvasi etsiminen . Organisaatio varmistaa, että et menetä mitään. Varmista, että pidät luetteloa mahdollisista paikoista, joissa he saattavat käydä.

Hae naapurustosta

Kävele tai aja alueesi läpi useita kertoja päivässä. Yritä kysyä naapureiltasi, sanansaattajilta ja toimitus ihmisiltä, ​​jos he ovat nähneet lemmikkisi. Edistääksesi hakua, voit laittaa äskettäisen valokuvan lemmikkisi ja yhteystiedot, jos lemmikkisi löytyy.

mikrosirualan yrityksestä

IlmoitaJos lemmikilläsi on koskaan siru, voit soittaa yritykselle ja kertoa heille, että koirasi puuttuu. Varmista, että kaikki yhteystietosi ovat ajan tasalla ongelmien välttämiseksi.

Luo lentolehtisiä

Kun yrität löytää vauvoja, voit luoda esitteitä, jotka lähetetään kaikkialle! Kun kuitenkin jaat niitä, varmista kuitenkin, että sinulla on ajan tasalla oleva kuva ja laita yhteystietosi, lemmikkisi kuvaus, kauluksen väri, puuttuva päivämäärä ja kaikki hyödylliset tiedot, jotka voivat auttaa niiden löytämisessä. 

Älä unohda laittaa palkintoa, jos koskaan tarjoat sitä. Kun laitat ne kaikkialle, tämä antaa sinulle uuden mahdollisuuden tarkistaa naapurustosi, jos lemmikkisi kääntyi takaisin tai piiloutui aiemmin ja kaipaat häntä.

Ota yhteyttä paikallisiin eläinsuojiin ja eläinvalvontavirastoihin

Jos teit kaiken yllä olevasta luettelosta, yritä toimittaakadonneen lemmikkieläimen raportti jokaiselle turvakodille, joka sijaitsee 60 meripeninkulman säteellä kotisi, ja käy päivittäin lähimmissä turvakodeissa (jos mahdollista).

Löydät paikallisen suojaasi etsimällä verkosta tai tarkistamalla puhelinluettelosi. Jos yhteisössäsi ei kuitenkaan ole suojaa, ota yhteyttä paikalliseen poliisiosastoon. Varmista, että toimitat näille toimistoille tarkan kuvauksen ja äskettäisen valokuvan lemmikkisi. Voit myös ilmoittaa poliisille, jos uskot lemmikkisi varastetun.

Ole varovainen lemmikkien toipumishuijausten suhteen

Kun puhut muukalaiselle, joka väittää löytäneensä lemmikkisi, pyydä häntä aina kuvaamaan lemmikki perusteellisesti, ennen kuin annat mitään tietoja. Jos he eivät kuitenkaan antaneet ominaisuuksia, jotka jätit mainoksiin, heillä ei ehkä ole oikeastaan ​​lemmikkisi. Ole erityisen varovainen ihmisille, jotka vaativat rahaa lemmikkisi palauttamiseksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *