Eläinten hyvinvointiyhdistys: Mitä ihmiset eivät tiedä eläinten hyvinvoinnista

Tämä yhdistys on Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton jäsen. Sen tavoitteena on edistää eläinten hyvinvointia ja suojella eläimiä kärsimyksiltä, ​​kivulta ja ahdistukselta. Järjestön tavoitteena on myös edistää eläinten hyvinvointia. Olemme yhdistys, joka perustaa toimintamme vapaaehtoistyöhön. 

Mikä on eläinten hyvinvointi?

Eläinten hyvinvointi on eläimen kokemus tietyssä ympäristössä ja se, kuinka eläin elää kyseisessä ympäristössä. Yksinkertaisemmin sanoen, se on eläimen elämänlaatu ympäristössä, jossa se elää. 

Eläinten hyvinvointi on tärkeää, koska eläimiä käytetään joko viihteeseen, ruokaan, tieteelliseen edistykseen, muotiin ja joskus jopa eksoottisina lemmikkinä rikkaille. Salon Region Association uskoo, että jokainen eläin ansaitsee hyvän elämän, josta he voivat nauttia.

Siellä on paljon asioita, joita ihmiset eivät vieläkään tiedä eläimistä, ja tässä artikkelissa keskustelemme niistä yksi kerrallaan ja lyhyesti.

Eläinten oikeudet ja eläinten hyvinvointi eivät ole samat

Useimmat ihmiset ajattelevat, että eläinten hyvinvointi ja oikeudet ovat samat, mutta ei ole. Joskus eläinsuojelun kannattajat kutsuvat itseään eläinten oikeuksien aktivisteiksi, koska siihen he uskovat, mutta todellisuudessa eläinten oikeudet ja eläinten hyvinvointi käyttävät erilaisia ​​toimintoja ja prosesseja saavuttaakseen eläimille haluamansa. Näiden kahden ero on ehtojen raja. 

Eläinten oikeudet estävät eläinten kaiken käytön riippumatta siitä, kuinka inhimillisiä tai vastuullisia he ovat. He uskovat, että eläinten käyttö ja hyväksikäyttö ovat keskenään sopusoinnussa, olipa kyseessä sitten viihde, kokeiluja tai yksinkertaisesti vain syöminen. Eläinten hyvinvointi on toisaalta neutraali tällaisessa logiikassa. 

Ihmiset uskovat, että eläimillä ei ole tunteita ja tunteita

. Ihmiset uskovat, että ihmiset ovat ainoat olennot, jotka voivat tuntea tunteita, kuten pelkoa, surua, iloa ja epätoivoa. Eläimet tuntevat tunteita nähdessään perheensä, kun he pelaavat kanssasi, kun menettävät sukulaisensa. Ihmiset ja eläimet ovat hyvin samanlaisia. Sudilla on pakkauksia, karhuilla poikia ja linnuilla poikasia. Nämä eläimet suojelevat omiaan paljon kuin ihmiset ja jopa itkevät, kun he menettävät sukulaisensa. 

Mutta tunteet eivät rajoitu koiriin ja kissoihin. Olemme nähneet paljon todisteita esimerkiksi siitä, että villieläimet surevat läheistensä kuolemaa.

Joillekin eläimille annetaan enemmän julmuutta kuin muille eläimille.

Eläimet, jotka voivat antaa ihmisille rahaa, kärsivät tästä eniten. Joskus he elävät elämäänsä häkissä, sirkuksessa tai jopa julmassa kotona. 

On myös ihmisiä, jotka ovat tyytymättömiä ja toteuttavat julmuutensa eläimiä kohtaan, koska he eivät voi kostaa henkilöä, joka teki heille vahinkoa. Silloin ihmiset ovat todella julmia, koska he käyttävät eläintä lyhyen ilon ajan hallitsemaan vaarattomaa olentoa. 

Muuntyyppiset eläimiin kohdistuvat julmuudet lepäävät ihmisiä, jotka ajattelevat tekevänsä ihmiskunnalle parhaiten, mutta laiminlyövät tosiasian, että he vahingoittavat elävää olentoa – hengittävää, tunnepitoista ja tarpeetonta eläintä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *