Salon alueen eläinsuojeluyhdistys: Miksi sinun tulisi ottaa koira

Salon seudun eläinsuojeluyhdistys: Miksi sinun tulisi ottaa koira 

Koirat ovat ihmisen paras ystävä. Kuulemme usein tämän lauseen, mutta kysymys on, mitä saat siitä? Todellisuudessa voit saada paljon koiran adoptoinnista. Salon seudun eläinsuojeluyhdistys haluaa näyttää, kuinka hienoa olisi pörröinen kumppani vierelläsi. Olemme listanneet tärkeimmät edut, joten lue lisää niistä alla! 

Voit pelastaa hengen. 

Yksi parhaista syistä, miksi sinun pitäisi hyväksyä koira, saat pelastaa heidän henkensä. Monet lemmikkieläimet lopetetaan, kun niiden adoptoivia ihmisiä on vähemmän. 

Tämä pätee erityisesti turvakoteihin, joissa he eivät enää pystyneet sijoittamaan tarpeeksi tilaa pitämään kaikkia näitä pörröisiä lemmikkejä. Heille uuden kodin antaminen on kuin uuden perheenjäsenen saaminen. 

Sinulla voi olla hyvä kaveri. 

Lemmikkikoiran hyväksyminen on hyödyllistä psykologisille ja emotionaalisille tarpeillesi. Niiden kirkkaan energian ja ehdottoman rakkauden on oltava suihkussa, joten saat serotoniinivaikutuksen. 

Voit jopa tuntea olonsa turvalliseksi heidän vierellään, koska he voivat suojata sinua vahingoilta. Lisäksi niiden ottaminen kävelylle voi auttaa fyysistä terveyttäsi, koska voit käyttää hauskaa heidän kanssaan. 

Voit tukea hyvää syytä

Lemmikin adoptointi on muutakin kuin vain uuden kumppanin saaminen. Sen sijaan, että ostaisi koiran, sen hyväksyminen hyvinvointijärjestöiltä voi auttaa kerran tukemaan niitä, jotka hylättiin. Lisäksi voit antaa enemmän tilaa toiselle eläimelle, mikä voi luoda dominoefektin, joka toivottavasti voi auttaa parantamaan heidän tilannettaan. 

Voit säästää rahaa

Koiran adoptointi ei maksa sinulle paljon rahaa. Tämä johtuu siitä, että suurin osa turvakodeista tulevista koirista on jo rokotettu, joten se säästää kustannuksia. 

Lemmikkien adoptointi heiltä on suhteellisen halvempaa verrattuna uuden rodun ostamiseen veloitettaviin hintoihin. Voit myös olla varma, että sinulla voi olla terve ja onnellinen pörröinen lemmikki vieressäsi. 

Voit tuntea itsesi onnellisemmaksi

Lemmikki, joka on uskollinen ja on aina paikalla piristämään päiväsi, voi lisätä tyytyväisyyttäsi elämään. Ei vain itsellesi, mutta lemmikin saaminen kumppanisi kanssa voi auttaa parantamaan suhdettasi. Se on kuin oma vauva. 

Toisessa huomautuksessa, jos sinulla on lapsia, koirasi voi tarjota heille turvallisuuden ja toveruuden tunteen. Lisäksi lapsesi saavat olla enemmän vastuussa teoistaan, koska heillä on joku hoitaa. 

Käy Salon alueen eläinsuojeluyhdistyksessä nyt!

Jos aiot adoptoida koiran, voit katsella pelastettuja eläimiä Salon alueen eläinsuojeluyhdistyksessä ja saada mahdollisuuden tavata pörröinen paras ystäväsi. Katso lisätietoja verkkosivustoltamme. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *